a Haber

Haberler Uygulaması
BİLGİ
  • Lisans Ücretsiz
  • Boyut 40.1 MB
  • Sürüm 4.3
  • Dil Türkçe
  • Geliştirici Turkuvaz Radyo TV Haberlesme ve Yayincilik

a Haber indir. Haber kategorisindeki bu uygulama iPhone içindir. Ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz.

IOS işletim sistemine sahip akıllı mobil cihazınıza a Haber kanalının mobil versiyonunu ücret ödemeden indirebilirsiniz. Yoğun bir iş yaşantınız varsa ve gündemden uzak kaldığınızı düşünüyorsanız a Haber mobil uygulaması sizlere bu konuda yardımcı olacaktır. 

Teknolojik gelişmeler sayesinde televizyon artık minik cep telefonlarınızda yerini almaya başladı. A Haber uygulaması da bu teknoloji sayesinde artık IOS mobil cihazınızda yerini alıyor. Dilediğiniz her yerde kulaklığınızı takıp ülkenizde olan biten olaylardan her an haberdar olabilirsiniz. 

A Haber ile Türkiye yeni bir habercilik anlayışını artık cep telefonlarınıza taşıyor. Dinamik kadrosuyla gündemin nabzını tutan a Haber uygulaması üzerinden takip edebilir ve bilgi sahibi olabilirsiniz. HD kalitesiyle Türkiye?nin habere bakışını değiştiriyor. A Haber uygulamasıyla iPhone'unuzdan a Haber'i canlı izleyebilirsiniz. Gündem hakkında bir çok bilgiye erişebildiğiniz uygulamanız üzerinden güncel bilgileri öğrenebilir ve bilgi düzeyinizi arttırabilirsiniz. Mobil cihazınız sizlere her zaman her konuda yardımcı olduğu gibi televizyon keyfiniz konusunda da sizlere yardımcı oluyor. 

a Haber indir